Avea ipad2 temlik kampanyası


24 Ay Taahhüt 1 GB 2 GB 4 GB
iPad 2 16GB 83 TL 86 TL 92 TL
iPad 2 32GB 95 TL 98 TL 104 TL
iPad 2 64GB 106,5 TL 109,5 TL 115,5 TL

Kampanya 30 Aralık 2011 - 31 Mart 2012 arasında geçerlidir
Kampanya kapsamında 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Kampanyadan: Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 12 ay geçen ve 12 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya Aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen belirlenmiş tarifedeki bireysel faturalı ve kurumsal aboneler aylık ödemeleri hem faturaları hem de kredi kartı aracılığıyla (ilk 12 aylık tutarı) yaparak yararlanabilmektedir. Bu koşulları, sağlayamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, eğer varsa 12. aydan sonra aylık ödemeleri faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir. Kampanyadan Taraftar, TTNET ve Diğer İşbirliği tarifelerindeki müşteriler yararlanamamaktadır.
Kampanya kapsamında İnternet Paketleri arasında geçişe izin verilecektir. Paket geçişlerinde paket ücretlerinin aylık bedelleri aylık internet paketi ücretinin günlük olarak hesaplanması ve o pakette kalınan gün ile çarpılması yöntemi ile hesaplanacaktır. Örneğin: 1 GB İnternet paketi 15 gün kullanıldı daha sonra 2 GB İnternet Paketine geçildi ve 15 gün kullanıldı: Geçiş yapılan fatura dönemi için fatura dönemi boyunca 1 GB kullanılır(Geçiş yapılan döneme kadar). Geçiş yapıldıktan sonraki 15 gün(fatura dönemi sonuna kadar) 2 GB kullanır. Ücretlendirme : (12,4 TL / (30/15) ) + (15,4 TL / (30/15) ) ücretlendirilir. Paket değişiklikleri sadece Müşteri Hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir.
Kampanya kapsamında anlaşmalı kredi kartları: Axess, Axess business, Axess exi26,Carrefour Axess, Citi Axess, Fish, Wings, Wings Business , Yapı Kredi, Vakıfbank, TEB ve Anadolubank Worldcardları,Garanti Bonus, Flexi ve Shop&Miles'dır.
Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkılması halinde ya da taahhüt süresi bittikten sonra 29 TL(KDV ve ÖİV dahil) tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansımaya başlayacaktır.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonenin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz toplamı kadar cayma bedeli yansıtılacaktır. Eğer abone 24 ay taahhütlü, ilk 12 ayı kredi kartı ile ödeme seçeneği ile kampanyaya dahil olmuş ve yukarıda bahsedilen durumlardan biri taahhütname imza tarihinden itibaren ilk 12 aylık fatura döneminde meydana gelmiş ise abonenin son faturasına cihaz bedelinin ilk 12 aylık taksitlerinin kredi kartı ile tahsil edilmiş olması nedeniyle; taahhütname imzalandığı tarihteki cihaz taksit bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan son 12 aylık taksitleri yansıtılacaktır.
Seçilen ödeme şekli değiştirilemez.
Kampanyadan yararlanabilmek için MicroSIM karta tanımlı tarifenin iPad 2 tarifesine geçirilmesi gerekmektedir. iPad 2 kampanyasından yararlanıldığı sürece 29 TL(KDV ve ÖİV dahil) olan tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansıtılmayacaktır. Tarife kullanım ücretleri aşağıdaki şekildedir. Bu ücretler aynı zamanda iPad 2 kampanyasından yararlananlar için paket aşım ücreti olarak da alınacaktır.
İnternet paketlerindeki standart paket aşım ücretleri ( 0,05 TL / MB )
Abonelere, kampanya dışındaki tarifelere geçiş yaptığında cayma bedeli yansıtılır.
Kampanya konusu cihazlar, abonelere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Ek olarak 30 Aralık 2011 ile 31 Mart 2012 arasında iPad2 kampanyasından yararlanmış müşteriler 31 Mart 2014 tarihine kadar sınırsız TTnet wifi servisinden yararlanma hakkı kazanacaklardır. Müşteriler bu tarihlerde kampanyadan yararlanarak 6464 kısa numarasına "iPad2 (boşluk)kampanyadan yararlandıkları gsm numaralarını(iPad2 Tarifesindeki)" yazarak göndermeleri durumunda telefonlarına cevap olarak gelecek kullanıcı adı ve şifreyi yine SMS içerisinde verilecek olan web sitesindeki ilgili alana girerek bu hizmetten yararlanmaya başlayacaklardır. Müşterinin 6464 kısa numarasına SMS atacağı bir AVEA ses hattı bulunmuyorsa kendi operatör hattından yine "iPad2 (boşluk) kampanyadan yararlandıkları gsm numaralarını(iPad2 Tarifesindeki)" yazarak, 05559446465 numarasına göndermeleri durumunda telefonlarına cevap olarak gelecek kullanıcı adı ve şifrenin yine SMS içerisinde verilecek olan web sitesindeki ilgili alana girerek bu hizmetten yararlanmaya başlayacaklardır. 6464'e gönderilen SMS'ler 0.41TL olarak ücretlendirilecektir.

Yorumlar

  1. Orhan Gürbüz Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar, 3 şirket, 10 hizmet, 12 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #orhangürbüz #eğitmen #danışman

    YanıtlaSil

Yorum Gönder