2010 Pomem öğrenci alımları

9. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİNE ALINACAK

ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

1- 9.dönem polis meslek eğitimi 16 Ağustos 2010 tarihinde başlatılacaktır.

2- Eğitime katılacak öğrenci adaylarının sağlık rapor işlemleri 12 Nisan 2010 tarihinde başlatılacaktır.

Buna göre;

28 Eylül-04 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılan sınavda başarılı olan adaylardan;

a) Erkek adaylardan; 6001. asil aday ile 9000. asil adayların tamamı; yedekten kazanan 1. aday

ile 1100. adayların tamamı,

b) Bayan adaylardan; 351. asil aday ile 500. asil adayların tamamı; yedekten kazanan

adayların tamamı,

c) 8. dönem polis meslek eğitimini kazanıp herhangi bir sebeple 9. döneme bırakılan adayların

tamamı için;

12 Nisan 2010 tarihinden itibaren sağlık kurulu raporu işlemleri başlatılacaktır.

3- Sınavları asil ve yedekten kazanıp da 9. dönem için çağrıda bulunulan adayların tamamı internet sorgulamasında isimleri karşısında belirtilen tarihte sağlık raporu ve güvenlik soruşturması için müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne gideceklerdir.

4- Adaylar, İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerine, nüfus cüzdanı, 6 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf ile, evli olanlar; eşleri hakkında yapılacak güvenlik soruşturması için güvenlik soruşturması formunda kullanılmak üzere eşine ait 1 adet vesikalık fotoğraf ile gideceklerdir.

5- Erkek adaylardan, askerde iken hava değişimi raporu alanlar aldıkları hava değişim raporları, herhangi bir nedenle alınan sağlık raporları ile askerlikten muaf ve askerliğe elverişli değildir raporu olanlar bu belgeleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerine gideceklerdir. (Bu tür belgeleri müracaat sırasında teslim etmeyenlerin tespiti halinde yasal işlem yapılacaktır.)

6- Sağlık kurulu rapor formlarını İl Eğitim Şube Müdürlüklerinden alan adaylar, rapor formunda belirtilen hastanelerden en kısa zamanda kurul raporunu tamamlayacaklardır.

7- Geçerli bir mazereti olmadan, 19 Nisan 2010 Pazartesi günü saat 16.00’a kadar İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğünden sağlık rapor formunu almayanlar ile hastanelerden alacakları kurul raporunu 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 16.00’a kadar tamamlamayanların öğrenci adaylık hakları sonlandırılacaktır.

8- Sağlık kurulu raporu, Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık Komisyonunca “POMEM Öğrencisi Olur” şeklinde onaylanan adayların POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılacaktır.

9- Adaylardan sağlık raporu olumsuz sonuçlanan ve feragat eden adayların yerine yedekten kazanan adaylar başarı sırasına göre planlanacaktır.

10- POMEM Müdürlüklerine planlama sonuçları 26 Temmuz 2010 tarihinde www.egm.gov.tr/egitim adresinden yayınlanacaktır.

11- Yapılan bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. 07 Nisan 2010

ADAYLARA DUYURULUR

Emniyet Genel Müdürlüğü

pomem 2010 öğrenci alımı duyurusu hakkında bilgiler pomem 2010 öğrenci alımı duyurusu nedir uludağ sözlük yazarlarının pomem 2010 öğrenci alımı duyurusu

Yorumlar