Elm Sokağı kabusu 8 izle 2010

Wes Craven'in korku klasiği ''Elm Sokağında Kabus'', yeni bir uyarlamayla bir kez daha beyzperdeye geliyor.
Senaryosunu Wesley Strick ve Eric Heisserer'ın yazdığı filmin yönetmenliğini, ödüllü müzik klibi ve reklam filmi yönetmeni Samuel Bayer üstendi.
Filmde, fötr şapkası, kırmızı-yeşil çizgili kazağı ve dört bıçaklı eldiveniyle korku salan ''Freddy Krueger'' rolünü, bugüne kadar çekilen 7 seride canlandıran Robert Englund'un yerine Jackie Earl Haley üstlendi.
Rüyaları Freddy yüzünden kabusa dönen gençleri Kyle Gallner, Katie Cassidy, Rooney Mara, Thomas Dekker ve Kellan Lutz canlandırıyor.

Nightmare on Elm Street fragman;Elm sakağında kabus 2010
'A Nightmare on Elm Street' , 21 Mayıs'ta vizyona girecek.
Filmin konusuna gelirsek, Los Angeles’taki bir mahallede gençler anlaşılmaz bir şekilde ölmeye başlarlar. Parmaklarında jilet keskinliğinde bıçakları olan korkunç bir adamın bulunduğu kabuslar uyurken canlarını almaktadır. Rüyalardaki bu sapık katil, yıllar önce çocuklarını öldürdüğü aileler tarafından linç edilerek öldürülen sapık Fred Krueger’dan başkası değildir. Freddy her nasılsa şimdi geri dönmüş, yeni yetmeleri bir bir rüyalarında öldürerek intikam peşindedir.Elm Sokağı kabusu 8 hemen izle

Etiketler: Elm sokağında kabus izle,Elm sokağında kabus full izle,Elm sokağında kabus gösterim,Elm sokağında kabus hemenizle

Yorumlar

  1. Valla şimdi ne diyim.. Küçüklüğümde çok korktuğum rüyalarıma giren ve idolüm olan filmdi.. Tabi o zaman pek korku serisi olmadığı için sıyrılmıştı aradan. Ama günümüzde filme şöle bi bakarsak hep aşina olduğumuz ölümler, hep aynı demir fabrikasına benzeyen bir ortam.... Yani ne yalan söliyim artık hiçmi hiç korkutmuyor bu film beni. Filme gitmesini önerdiğim insanlar ise elm sokağı serisinin fanatikleri sadece. Korkmak için gidilecek bir film değil. Lakin elm sokağını ilk kez izlicekseniz bişey diyemem.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder